کد خبر : 330
تاریخ انتشار : جمعه ۱۲ شهریور ۱۴۰۰ - ۴:۴۶

طرز تهیه کیک کارامل خامه ای

طرز تهیه کیک کارامل خامه ای

ارزش غذایی کیک ارزش غذایی ۱۰۰ گرم کیک اب ۲۹.۷۰ گرم انرژی ۲۹۰ کالری پروتئین ۵.۴۰ گرم چربی ها ۲.۷۰ گرم کربوهیدرات ها ۶۱.۰ گرم فیبر ۰.۵ گرم کلسیم ۷۰ میلی گرم اهن ۲.۷۲ میلی گرم سدیم ۶۲۳ میلی گرم ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم ویتامین A ۴۴ میلی گرم کیک خامه ای کارامل مواد

ارزش غذایی کیک

ارزش غذایی ۱۰۰ گرم کیک
اب ۲۹.۷۰ گرم
انرژی ۲۹۰ کالری
پروتئین ۵.۴۰ گرم
چربی ها ۲.۷۰ گرم
کربوهیدرات ها ۶۱.۰ گرم
فیبر ۰.۵ گرم
کلسیم ۷۰ میلی گرم
اهن ۲.۷۲ میلی گرم
سدیم ۶۲۳ میلی گرم
ویتامین سی ۰.۰ میلی گرم
ویتامین A ۴۴ میلی گرم

کیک خامه ای کارامل

مواد تشکیل دهنده

ترکیبات کارامل:

  • نصف فنجان شکر.
  • دو قاشق غذاخوری آب.
  • کمی آب لیمو .
  • یک تکه کره کوچک.

ترکیبات کرم:

  • سه فنجان شیر.
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع.
  • نصف فنجان شکر.
  • چهار تخم مرغ .

مواد لازم برای مخلوط کیک:

  • یک و نیم فنجان آرد.
  • چهار تخم مرغ.
  • سه چهارم فنجان شکر.
  • یک چهارم فنجان کره.
  • سه چهارم فنجان شیر.
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع.
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر.

طرز تهیه

  • فر را روی دمای متوسط ??گرم کنید و دو قالب ، یکی بزرگ و دیگری سایز متوسط ??را آماده کنید ، سپس آنها را کنار بگذارید.

تهیه کارامل:

  • هر یک از: وانیل ، لیمو ، آب و شکر را در قالب متوسط ??آماده شده قرار دهید ، سپس قالب را روی آتش بگذارید و مخلوط را روی آتش بگذارید تا کارامل و رنگ قهوه ای آن ایجاد شود.
  • کارامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

تهیه کرم:

  • تمام مواد خامه را در کاسه همزن بریزید و همزن را روی هم بزنید تا مواد یکدست شوند ، سپس مخلوط خامه را روی کارامل داخل قالب بریزید.

تهیه کیک:

  • مواد خشک را در یک کاسه بریزید ، با قاشق هم بزنید ، سپس مخلوط را کنار بگذارید.
  • مواد مایع را در کاسه مخلوط کن بریزید و همزن را بچرخانید تا مواد مایع به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند.
  • مخلوط مواد خشک را به تدریج به مخلوط مواد مایع اضافه کنید و همزن را تا زمانی که ضخامت مناسب کیک را بدست آورید ادامه دهید.
  • مخلوط کیک را روی مخلوط کارامل داخل قالب بریزید و سطح مخلوط کیک را صاف کنید ، سپس قالب را داخل قالب بزرگ قرار دهید و فاصله بین دو قالب را با آب پر کنید.
  • دو قالب را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید و کیک را به مدت چهل دقیقه بپزید تا کیک و کارامل خامه ای نرم شوند.
  • کیک کارامل خامه ای را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود ، سپس آن را به یک ظرف پهن پهن کنید.
  • کیک را در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک شود و از طعم خامه کارامل اشباع شود ، سپس آن را برش زده و سرد سرو کنید.

 

کیک کاکائویی با خامه کارامل

زمان پخت ۴۵ دقیقه
به اندازه کافی برای ۶ نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای لایه کارامل:

  • یک فنجان شکر

ترکیبات کرم:

  • سه چهارم فنجان شیر خشک.
  • دو فنجان شیر.
  • سه چهارم فنجان شکر.
  • سه تخم مرغ بزرگ.
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع.

مواد لازم برای مخلوط کیک:

  • یک فنجان و یک چهارم آرد.
  • نصف فنجان روغن ذرت .
  • نصف فنجان شیر.
  • سه چهارم فنجان شکر.
  • یک چهارم قاشق چایخوری نمک.
  • یک چهارم قاشق چای خوری بی کربنات سودا.
  • یک و نیم قاشق چای خوری بیکینگ پودر.
  • یک قاشق چایخوری وانیل مایع.
  • دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو ، آقایان.
  • دو عدد تخم مرغ

 

طرز تهیه

  • فر را روی صد و هشتاد درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • قالب گرد مناسب اندازه تهیه کنید.

آماده سازی مخلوط کارامل:

  • شکر را در قابلمه کوچکی روی آتش بگذارید و شکر را بگذارید تا بسوزد و تا زمان شکل گیری کارامل.
  • کارامل را در قالب آماده شده بریزید و کنار بگذارید تا خنک شود.

آماده سازی مخلوط خامه:

  • هر کدام: شیر مایع و خشک ، وانیل ، تخم مرغ و شکر را در یک ظرف عمیق بریزید و مخلوط را هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
  • مخلوط خامه را روی کارامل داخل قالب بریزید.

آماده سازی مخلوط کیک:

  • بیکینگ پودر ، جوش شیرین ، نمک و آرد را در ظرفی الک کرده و مخلوط را کنار بگذارید.
  • شکر و تخم مرغ را در کاسه مخلوط کن قرار دهید و مخلوط را با همزن برقی بزنید تا یک مخلوط پفکی بدست آید.
  • هر یک از: وانیل ، روغن و شیر را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
  • مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
  • نیمی از مخلوط کیک را روی خامه کارامل داخل قالب بریزید.
  • اضافه کردن کاکائو به نیمی از مخلوط کیک باقی مانده، به خوبی هم بزنید، سپس آن را بر روی پودر سفید کیک در تابه بریزید.
  • قالب را در یک سینی بزرگتر از آن قرار دهید و سینی را با آب پر کنید ، سپس سینی و قالب را داخل فر از قبل گرم شده فرو کنید و کیک را به مدت چهل و پنج دقیقه تا پنجاه دقیقه بپزید تا کیک کاملاً رسیده شود.
  • کیک را از فر خارج کرده و بگذارید تا کاملاً خنک شود ، سپس کیک را در یک ظرف بزرگ سرو کنید.
  • کیک را چند ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید.
  • کیک را از فر خارج کرده ، برش زده و سرد سرو کنید.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.