طرز تهیه همبرگر در خانه
همبرگر مرغ ژاپنی زمان آماده سازی ده دقیقه زمان پخت بیست و پنج دقیقه به اندازه کافی برای چهار نفر مواد تشکیل دهنده پنجاه گرم از هر کدام: کاهو خرد شده و سس مایونز. بیست میلی لیتر سس تریاکی. کمی آرد. ۱ قاشق چایخوری: ریشه زنجبیل تازه رنده شده و سس سویا تیره. سیصد
همبرگر مرغ ژاپنی
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | بیست و پنج دقیقه |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- پنجاه گرم از هر کدام: کاهو خرد شده و سس مایونز.
- بیست میلی لیتر سس تریاکی.
- کمی آرد.
- ۱ قاشق چایخوری: ریشه زنجبیل تازه رنده شده و سس سویا تیره.
- سیصد گرم گوشت مرغ چرخ کرده.
- یک پیاز سبز بزرگ ، ریز خرد شده.
- دو قارچ شیتاکه بزرگ ، ریز خرد شده.
- یک عدد لیمو متوسط ، به چهار قسمت برش دهید.
نحوه تهیه
- همه مواد را به جز موارد زیر مخلوط کنید: آرد ، لیمو ، کاهو ، سس مایونز و سس تریاکی.
- مخلوط را به چهار مستطیل مساوی و کمی ضخیم در سینی فر بچسبانید.
- مقدار کمی آرد بپاشید ، سپس آن را داخل فر بگذارید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که تمام شود در فر بپزید ، یک بار بچرخانید.
- سس مایونز را با سس تریاکی خوب مخلوط کنید.
- همبرگر را روی نان با کاهو خرد شده ، سس تریاکی و سس مایونز سرو کنید.
همبرگر مرغ
زمان آماده سازی | دوازده دقیقه |
زمان پخت | ده دقیقه |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- چهار قطعه بزرگ فیله مرغ.
- قاشق کوچک نمک.
- پیاز بزرگ
- هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری:
- خردل خوب ؛
- گشنیز نرم.
- فلفل سیاه.
- زیره نرم.
- یک حبه سیر .
مواد لازم ساندویچ:
- یک کیف:
- نان عربی.
- چاپاتا.
- نان ساندویچی کوچک.
- سه خیار ترشی ، خلال شده.
- نصف فنجان سس مایونز.
- سر کاهو ؛
- چهار گوجه فرنگی ، برش خورده.
نحوه تهیه
- دیسک را با سوراخ های کوچک در چرخ گوشت نصب کنید و یک بشقاب عمیق را زیر آن قرار دهید.
- هر یک از: مرغ ، پیاز و سیر را خرد کنید ، هر کدام را زیره: خردل ، گشنیز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید
با نوک انگشتان
- مخلوط را به چهار دیسک متوسط تبدیل کنید.
- کوره برقی را گرم کنید ، روغن را روی آن پخش کنید ، کیک های مرغ را روی آن بگذارید و بگذارید پنج دقیقه بماند.
- همبرگرها را با استفاده از یک قاشق پلاستیکی پهن در طرف دیگر برگردانید ، سپس همبرگرها را بگذارید تا قهوه ای شود.
- نان را با چاقو به نصف باز کنید و سپس نان را روی گریل قرار دهید.
- هر یک از: کاهو ، گوجه فرنگی ، ترشی و سس مایونز را روی نیمی از نان پخش کنید ، سپس همبرگرها را روی نان بگذارید و نیمه دوم نان را بگذارید.
گوشت برگر
زمان آماده سازی | نود دقیقه |
زمان پخت | پانزده دقیقه |
به اندازه کافی برای | شش نفر |
مواد تشکیل دهنده
- نصف فنجان پنیر چدار خرد شده.
- یک سوم فنجان کیک خرد شده.
- تخم مرغ نیمرو
- ۱ کیلوگرم گوشت گوساله بدون چربی ، خرد شده بسیار ریز.
- کمی نمک – به مزه.
- یک چهارم فنجان روغن زیتون.
- هر کدام ۱ قاشق چایخوری:
- سیر ریز خرد شده.
- دانه های فلفل قرمز تند.
- سرکه؛
- پیاز بسیار ریز خرد شده.
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده.
- هر کدام ۱ قاشق غذاخوری:
- مشکل ادویه جات
- دارچین .
- هل.
- پودر چیلی – به میزان دلخواه.
- به اندازه سرانگشت جوز هندی.
نحوه تهیه
- مواد را با دست مخلوط کرده و مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
- مخلوط را از یخچال خارج کرده و به حجم دلخواه تقسیم کنید.
- مخلوط را به شکل همبرگر درآورید و دست را با کمی روغن و آب سرد چرب کنید.
- تکه های چیلی و پنیر را مخلوط کنید ، سپس مخلوط را به شکل توپ های کوچک درآورید.
- چند برگر برداشت و آنها را بیرون آورد ، یک توپ پنیر داخلش گذاشت و آنها را محکم بست.
- همبرگرها را روی سینی بزرگی که با کمی روغن چرب کرده اید بچینید.
- یک ماهیتابه بزرگ را با کمی روغن تمیز کرده و خوب گرم کنید.
- مقداری همبرگر در تابه بریزید و بگذارید دو دقیقه روی حرارت زیاد بماند تا طلایی شود.
- همبرگرها را با یک کاردک برگردانید و دو طرف دیگر را در طرف دیگر بگذارید.
- حرارت را کم کنید و همبرگرها را از طرف اول برگردانید و بگذارید دو دقیقه بماند ، سپس آنها را برگردانید و بگذارید دو دقیقه بماند.
- همبرگرها را در نان برگر با: گوجه فرنگی ، کاهو ، سس مایونز ، خردل و فلفل تند یا حلقه های پیاز و یک طرف سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
همبرگر ماهی قزل آلا با سس مایونز میگو
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | ده دقیقه |
به اندازه کافی برای | شش نفر |
مواد تشکیل دهنده
مواد لازم برای برگر:
- یک قاشق چایخوری سس داقوس یا توباسکو.
- دویست و پنجاه گرم فیله ماهی قزل آلا دودی.
- بیست و پنج چوب سوریمی.
- روغن زیتون.
- نمک دریا
- پانصد گرم فیله ماهی آزاد تازه.
- فلفل سفید ؛
- دویست و پنجاه گرم میگو.
مواد لازم سس مایونز:
- یک و نیم فنجان روغن آفتابگردان.
- یک قاشق چای خوری آب لیمو.
- یک قاشق چایخوری خمیر خردل.
- دو زرده تخم مرغ .
- یک چهارم فنجان آب یخ.
- یک قاشق چایخوری سرکه.
مواد لازم سس مایونز میگو:
- ¼ فنجان میگوی پخته و له شده.
- یک قاشق غذاخوری شوید ریز خرد شده.
- نصف فنجان سس مایونز.
- یک قاشق غذاخوری سس داقوس یا توباسکو.
نحوه تهیه
- همه مواد همبرگر را با هم مخلوط کرده و خوب خرد کنید ، سپس با دست یا با استفاده از ابزار کیک برگر آنها را به شکل برگر شکل دهید.
- مقدار زیادی روغن را در ماهیتابه ای با عمق متوسط روی حرارت متوسط گرم کنید ، سپس شیرینی های برگر را سرخ کنید یا از هر دو طرف آن را روی گریل برقی قرار دهید تا برگرها کاملاً پخته شوند.
تهیه سس مایونز:
- تمام مواد سس مایونز را در یک کاسه عمیق با گیره دستی هم بزنید و روغن را به صورت یک نخ نازک به مخلوط اضافه کنید تا زمانی که سس مایونز شروع به چسبندگی کند و روغن روی سطح سس مایونز شناور شود. به همان شیوه.
- نان برگر را با چرب کردن نان با دو نوع سس مایونز ، سپس اضافه کردن سبزیجات و ترشی دلخواه ، سپس قرار دادن حلوای برگر و سرو آن در کنار سس مایونز میگو و سیب زمینی کبابی آماده کنید.
همبرگر بدون چربی
زمان آماده سازی | پانزده دقیقه |
زمان پخت | بیست و پنج دقیقه |
به اندازه کافی برای | پنج نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک حبه سیر ، خرد شده.
- پانصد گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی.
- نمک و فلفل سیاه به مزه-.
- گوجه فرنگی ، برش داده می شود.
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
- برگ کاهو ؛
- یک چهارم فلفل زرد بو داده است.
- پنج قارچ.
- پیاز را به صورت ورقه ای برش دهید.
- یک چهارم فلفل دلمه ای سبز ، بو داده.
- نان برگر گندم قرمز.
- یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز ، بو داده.
نحوه تهیه
- مخلوط چرخ شده گوشت را با نمک، سیر، و فلفل.
- مخلوط را به دو دیسک تبدیل کنید.
- ماهیتابه ای را گرم کرده و روغن زیتون داخل آن بریزید ، سپس دو برگر را بگذارید و آنها را بپزید تا به رنگ قهوه ای تیره در بیایند.
- درجه حرارت را کاهش دهید و به پخت همبرگرها ادامه دهید تا تمام شود.
- قارچ ها را در ماهیتابه کوچکی که با روغن چرب کرده اید سرخ کنید.
- قارچ ها را از تابه بردارید ، سپس نان های همبرگر را بگذارید و در همان تابه برشته کنید.
- کاهو ، پیاز و گوجه فرنگی را در نان بچینید ، سپس همبرگر و قارچ را روی آن قرار دهید.
- همبرگر با فلفل کبابی پیشنهاد دهید .
همبرگر گیاهی با بلغور
زمان آماده سازی | ده دقیقه |
زمان پخت | بیست دقیقه |
روش پختن | نان روی ساج |
به اندازه کافی برای | شش نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک فنجان بلغور .
- یک فنجان نخود پخته.
- دو قاشق غذاخوری تاهینی.
- چوب پیاز سبز ریز خرد شده.
- سه حبه سیر له شده.
- ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده.
- یک فلفل قرمز کوچک شیرین ، به مکعب های کوچک برش دهید.
- تخم مرغ بزرگ هم زده.
- قاشق کوچک نمک.
- یک هویج بزرگ ، ریز خرد شده.
- یک قاشق چای خوری پونه کوهی.
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا خشک شده (پاپریکا).
- نصف قاشق چایخوری سیر خرد شده.
- نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- سه قاشق سوپخوری.
- شش تکه نان برگر ، از وسط نصف کنید.
- سه برگ کاهو ، به نوار بریده شده است.
- دو گوجه فرنگی کوچک ، حلقه های نازک برش دهید.
- یک خیار متوسط ، به حلقه های نازک برش دهید.
- ¼ فنجان سس مایونز یا خردل.
- سه قاشق چایخوری روغن ذرت .
نحوه تهیه
- چندین بار پشت سر هم بلغور را بشویید ، سپس آب آن را تخلیه کنید و آن را در ظرف شیشه ای بگذارید تا بقیه آب جذب شود و حجم آن دو برابر شود.
- یک مشت کوچک از بلغور آبکش شده بردارید و آن را محکم فشار دهید تا آب باقی مانده پس از خیساندن از بین برود ، سپس آن را در یک ظرف عمیق قرار دهید و بقیه بلغور را به همان روش فیلتر کنید تا تمام مقدار آن تمام شود.
- نخود و تاهینی را به ظرف بلغور عمیق اضافه کنید و با استفاده از دستگاه سیب زمینی مواد داخل ظرف را خوب له کنید تا با در نظر نگرفتن استفاده از غذاساز ، یک مخلوط درشت یکدست حاصل شود. زیرا مخلوط باید مانند گوشت چرخ کرده غلیظ و درشت باشد.
- پیاز ، سیر ، جعفری ، مکعب های فلفل قرمز ، تخم مرغ های خرد شده ، هویج ، نمک ، پونه کوهی ، فلفل سیاه ، پاپریکا و فلفل تند را اضافه کنید و مخلوط را با یک قاشق چوبی بزرگ هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
- مخلوط برگر را چند دقیقه بگذارید تا صاف و کمی همگن شود.
- مقداری از مخلوط برگر را برداشته و با دست فشار دهید. برای آزمایش امکان شکل گیری به شکل قرص ، و اگر مخلوط نرم و ترد است ، ترد را اضافه کنید.
- یک ماهیتابه ضخیم یا ماهیتابه ای با کف ضخیم روی حرارت متوسط قرار دهید ، آن را با کمی روغن ذرت آغشته کرده و بگذارید خوب داغ شود.
- یک ابزار تشکیل همبرگر بیاورید و مقداری همبرگر در آن بریزید و آن را به آرامی فشار دهید تا یک دیسک یکنواخت شود.
- شیرینی همبرگر را روی سینی بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا ته آن سفت شود و طلایی شود.
- شیرینی های همبرگر را با استفاده از یک قاشق پهن از طرف دیگر برگردانید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا ته آن طلایی شود و همبرگرها پخته شوند.
- همبرگر گیاهی را با بلغور با نصف نان همبرگر ، ورقه های کاهو ، حلقه های گوجه فرنگی ، حلقه های خیار و سس مایونز سرو کنید.
همبرگر مرغ کلاسیک
زمان آماده سازی | پنج دقیقه |
زمان پخت | سه دقیقه |
روش پختن | کبابی با کوره برقی |
به اندازه کافی برای | چهار نفر |
مواد تشکیل دهنده
- یک پیاز متوسط ، به چهار قسمت برش دهید.
- یک حبه سیر.
- چهار قطعه بزرگ فیله مرغ.
- ¼ فنجان جعفری خرد شده.
- ¼ فنجان گشنیز خرد شده.
- یک قاشق چای خوری پونه کوهی.
- قاشق کوچک نمک.
- نصف قاشق چایخوری ادویه مرغ .
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
- دو تکه نان برگر ، به چهار قسمت تقسیم شده است.
- یک چهارم قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی.
- یک چهارم قاشق غذاخوری سس مایونز.
- چهار تکه کاهو.
- چهار ورقه گوجه فرنگی.
نحوه تهیه
- یک چرخ گوشت بیاورید و سپس دیسک را با سوراخ های کوچک نصب کنید ، در حالی که یک بشقاب عمیق را زیر آسیاب قرار دهید.
- مرغ ، پیاز ، سیر ، جعفری و گشنیز را بگذارید ، سپس چرخ گوشت را روشن کنید تا کوفته مرغ به دست آید.
- پونه کوهی ، نمک ، ادویه مرغ و فلفل را اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان هم بزنید تا یک کوفتای منسجم به دست آید.
- کوفتا را به صورت دیسک هایی با ضخامت کمی درآورده و روی یک ظرف جانبی قرار دهید.
- قبل از استفاده ، گریل برقی را دو دقیقه گرم کنید.
- قرار دادن مرغ برگر بتس در کوره، و صبر کنید برای چند دقیقه تا پایین بتس پخته شده است.
- دیسک ها را با استفاده از یک قاشق فلزی پهن از طرف دیگر بچرخانید و چند دقیقه بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود.
- شیرینی های برگر را روی نان همبرگر پخش کنید و روی آن را با کاهو ، گوجه فرنگی ، سس مایونز و سس کچاپ تزئین کنید .
- همبرگر مرغ را با سیب زمینی سرخ کرده و سس بیشتر سرو کنید.
فیلم برگر خانگی
برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه همبرگر خانگی ، ویدیو را تماشا کنید.
برچسب ها :آشپزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰