کد خبر : 323
تاریخ انتشار : شنبه ۶ شهریور ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۳

طرز تهیه همبرگر در خانه

طرز تهیه همبرگر در خانه

همبرگر مرغ ژاپنی زمان آماده سازی ده دقیقه زمان پخت بیست و پنج دقیقه به اندازه کافی برای چهار نفر   مواد تشکیل دهنده پنجاه گرم از هر کدام: کاهو خرد شده و سس مایونز. بیست میلی لیتر سس تریاکی. کمی آرد. ۱ قاشق چایخوری: ریشه زنجبیل تازه رنده شده و سس سویا تیره. سیصد

همبرگر مرغ ژاپنی

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت بیست و پنج دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • پنجاه گرم از هر کدام: کاهو خرد شده و سس مایونز.
  • بیست میلی لیتر سس تریاکی.
  • کمی آرد.
  • ۱ قاشق چایخوری: ریشه زنجبیل تازه رنده شده و سس سویا تیره.
  • سیصد گرم گوشت مرغ چرخ کرده.
  • یک پیاز سبز بزرگ ، ریز خرد شده.
  • دو قارچ شیتاکه بزرگ ، ریز خرد شده.
  • یک عدد لیمو متوسط ​​، به چهار قسمت برش دهید.

 

نحوه تهیه

  • همه مواد را به جز موارد زیر مخلوط کنید: آرد ، لیمو ، کاهو ، سس مایونز و سس تریاکی.
  • مخلوط را به چهار مستطیل مساوی و کمی ضخیم در سینی فر بچسبانید.
  • مقدار کمی آرد بپاشید ، سپس آن را داخل فر بگذارید و آن را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت بیست دقیقه یا تا زمانی که تمام شود در فر بپزید ، یک بار بچرخانید.
  • سس مایونز را با سس تریاکی خوب مخلوط کنید.
  • همبرگر را روی نان با کاهو خرد شده ، سس تریاکی و سس مایونز سرو کنید.

 

همبرگر مرغ

زمان آماده سازی دوازده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • چهار قطعه بزرگ فیله مرغ.
  • قاشق کوچک نمک.
  • پیاز بزرگ
  • هر کدام یک چهارم قاشق چایخوری:
    • خردل خوب ؛
    • گشنیز نرم.
    • فلفل سیاه.
    • زیره نرم.
  • یک حبه سیر .

مواد لازم ساندویچ:

  • یک کیف:
    • نان عربی.
    • چاپاتا.
    • نان ساندویچی کوچک.
  • سه خیار ترشی ، خلال شده.
  • نصف فنجان سس مایونز.
  • سر کاهو ؛
  • چهار گوجه فرنگی ، برش خورده.

 

نحوه تهیه

  • دیسک را با سوراخ های کوچک در چرخ گوشت نصب کنید و یک بشقاب عمیق را زیر آن قرار دهید.
  • هر یک از: مرغ ، پیاز و سیر را خرد کنید ، هر کدام را زیره: خردل ، گشنیز ، پاپریکا ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید

با نوک انگشتان

  • مخلوط را به چهار دیسک متوسط ​​تبدیل کنید.
  • کوره برقی را گرم کنید ، روغن را روی آن پخش کنید ، کیک های مرغ را روی آن بگذارید و بگذارید پنج دقیقه بماند.
  • همبرگرها را با استفاده از یک قاشق پلاستیکی پهن در طرف دیگر برگردانید ، سپس همبرگرها را بگذارید تا قهوه ای شود.
  • نان را با چاقو به نصف باز کنید و سپس نان را روی گریل قرار دهید.
  • هر یک از: کاهو ، گوجه فرنگی ، ترشی و سس مایونز را روی نیمی از نان پخش کنید ، سپس همبرگرها را روی نان بگذارید و نیمه دوم نان را بگذارید.

 

گوشت برگر

زمان آماده سازی نود دقیقه
زمان پخت پانزده دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • نصف فنجان پنیر چدار خرد شده.
  • یک سوم فنجان کیک خرد شده.
  • تخم مرغ نیمرو
  • ۱ کیلوگرم گوشت گوساله بدون چربی ، خرد شده بسیار ریز.
  • کمی نمک – به مزه.
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون.
  • هر کدام ۱ قاشق چایخوری:
    • سیر ریز خرد شده.
    • دانه های فلفل قرمز تند.
    • سرکه؛
  • پیاز بسیار ریز خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده.
  • هر کدام ۱ قاشق غذاخوری:
    • مشکل ادویه جات
    • دارچین .
    • هل.
    • پودر چیلی – به میزان دلخواه.
  • به اندازه سرانگشت جوز هندی.

 

نحوه تهیه

  • مواد را با دست مخلوط کرده و مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  • مخلوط را از یخچال خارج کرده و به حجم دلخواه تقسیم کنید.
  • مخلوط را به شکل همبرگر درآورید و دست را با کمی روغن و آب سرد چرب کنید.
  • تکه های چیلی و پنیر را مخلوط کنید ، سپس مخلوط را به شکل توپ های کوچک درآورید.
  • چند برگر برداشت و آنها را بیرون آورد ، یک توپ پنیر داخلش گذاشت و آنها را محکم بست.
  • همبرگرها را روی سینی بزرگی که با کمی روغن چرب کرده اید بچینید.
  • یک ماهیتابه بزرگ را با کمی روغن تمیز کرده و خوب گرم کنید.
  • مقداری همبرگر در تابه بریزید و بگذارید دو دقیقه روی حرارت زیاد بماند تا طلایی شود.
  • همبرگرها را با یک کاردک برگردانید و دو طرف دیگر را در طرف دیگر بگذارید.
  • حرارت را کم کنید و همبرگرها را از طرف اول برگردانید و بگذارید دو دقیقه بماند ، سپس آنها را برگردانید و بگذارید دو دقیقه بماند.
  • همبرگرها را در نان برگر با: گوجه فرنگی ، کاهو ، سس مایونز ، خردل و فلفل تند یا حلقه های پیاز و یک طرف سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.

همبرگر ماهی قزل آلا با سس مایونز میگو

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت ده دقیقه
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

مواد لازم برای برگر:

  • یک قاشق چایخوری سس داقوس یا توباسکو.
  • دویست و پنجاه گرم فیله ماهی قزل آلا دودی.
  • بیست و پنج چوب سوریمی.
  • روغن زیتون.
  • نمک دریا
  • پانصد گرم فیله ماهی آزاد تازه.
  • فلفل سفید ؛
  • دویست و پنجاه گرم میگو.

مواد لازم سس مایونز:

  • یک و نیم فنجان روغن آفتابگردان.
  • یک قاشق چای خوری آب لیمو.
  • یک قاشق چایخوری خمیر خردل.
  • دو زرده تخم مرغ .
  • یک چهارم فنجان آب یخ.
  • یک قاشق چایخوری سرکه.

مواد لازم سس مایونز میگو:

  • ¼ فنجان میگوی پخته و له شده.
  • یک قاشق غذاخوری شوید ریز خرد شده.
  • نصف فنجان سس مایونز.
  • یک قاشق غذاخوری سس داقوس یا توباسکو.

 

نحوه تهیه

  • همه مواد همبرگر را با هم مخلوط کرده و خوب خرد کنید ، سپس با دست یا با استفاده از ابزار کیک برگر آنها را به شکل برگر شکل دهید.
  • مقدار زیادی روغن را در ماهیتابه ای با عمق متوسط ​​روی حرارت متوسط ​​گرم کنید ، سپس شیرینی های برگر را سرخ کنید یا از هر دو طرف آن را روی گریل برقی قرار دهید تا برگرها کاملاً پخته شوند.

تهیه سس مایونز:

  • تمام مواد سس مایونز را در یک کاسه عمیق با گیره دستی هم بزنید و روغن را به صورت یک نخ نازک به مخلوط اضافه کنید تا زمانی که سس مایونز شروع به چسبندگی کند و روغن روی سطح سس مایونز شناور شود. به همان شیوه.
  • نان برگر را با چرب کردن نان با دو نوع سس مایونز ، سپس اضافه کردن سبزیجات و ترشی دلخواه ، سپس قرار دادن حلوای برگر و سرو آن در کنار سس مایونز میگو و سیب زمینی کبابی آماده کنید.

 

همبرگر بدون چربی

زمان آماده سازی پانزده دقیقه
زمان پخت بیست و پنج دقیقه
به اندازه کافی برای پنج نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک حبه سیر ، خرد شده.
  • پانصد گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی.
  • نمک و فلفل سیاه به مزه-.
  • گوجه فرنگی ، برش داده می شود.
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون.
  • برگ کاهو ؛
  • یک چهارم فلفل زرد بو داده است.
  • پنج قارچ.
  • پیاز را به صورت ورقه ای برش دهید.
  • یک چهارم فلفل دلمه ای سبز ، بو داده.
  • نان برگر گندم قرمز.
  • یک چهارم فلفل دلمه ای قرمز ، بو داده.

 

نحوه تهیه

  • مخلوط چرخ شده گوشت را با نمک، سیر، و فلفل.
  • مخلوط را به دو دیسک تبدیل کنید.
  • ماهیتابه ای را گرم کرده و روغن زیتون داخل آن بریزید ، سپس دو برگر را بگذارید و آنها را بپزید تا به رنگ قهوه ای تیره در بیایند.
  • درجه حرارت را کاهش دهید و به پخت همبرگرها ادامه دهید تا تمام شود.
  • قارچ ها را در ماهیتابه کوچکی که با روغن چرب کرده اید سرخ کنید.
  • قارچ ها را از تابه بردارید ، سپس نان های همبرگر را بگذارید و در همان تابه برشته کنید.
  • کاهو ، پیاز و گوجه فرنگی را در نان بچینید ، سپس همبرگر و قارچ را روی آن قرار دهید.
  • همبرگر با فلفل کبابی پیشنهاد دهید .

 

همبرگر گیاهی با بلغور

زمان آماده سازی ده دقیقه
زمان پخت بیست دقیقه
روش پختن نان روی ساج
به اندازه کافی برای شش نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک فنجان بلغور .
  • یک فنجان نخود پخته.
  • دو قاشق غذاخوری تاهینی.
  • چوب پیاز سبز ریز خرد شده.
  • سه حبه سیر له شده.
  • ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده.
  • یک فلفل قرمز کوچک شیرین ، به مکعب های کوچک برش دهید.
  • تخم مرغ بزرگ هم زده.
  • قاشق کوچک نمک.
  • یک هویج بزرگ ، ریز خرد شده.
  • یک قاشق چای خوری پونه کوهی.
  • نصف قاشق چایخوری پاپریکا خشک شده (پاپریکا).
  • نصف قاشق چایخوری سیر خرد شده.
  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • سه قاشق سوپخوری.
  • شش تکه نان برگر ، از وسط نصف کنید.
  • سه برگ کاهو ، به نوار بریده شده است.
  • دو گوجه فرنگی کوچک ، حلقه های نازک برش دهید.
  • یک خیار متوسط ​​، به حلقه های نازک برش دهید.
  • ¼ فنجان سس مایونز یا خردل.
  • سه قاشق چایخوری روغن ذرت .

 

نحوه تهیه

  • چندین بار پشت سر هم بلغور را بشویید ، سپس آب آن را تخلیه کنید و آن را در ظرف شیشه ای بگذارید تا بقیه آب جذب شود و حجم آن دو برابر شود.
  • یک مشت کوچک از بلغور آبکش شده بردارید و آن را محکم فشار دهید تا آب باقی مانده پس از خیساندن از بین برود ، سپس آن را در یک ظرف عمیق قرار دهید و بقیه بلغور را به همان روش فیلتر کنید تا تمام مقدار آن تمام شود.
  • نخود و تاهینی را به ظرف بلغور عمیق اضافه کنید و با استفاده از دستگاه سیب زمینی مواد داخل ظرف را خوب له کنید تا با در نظر نگرفتن استفاده از غذاساز ، یک مخلوط درشت یکدست حاصل شود. زیرا مخلوط باید مانند گوشت چرخ کرده غلیظ و درشت باشد.
  • پیاز ، سیر ، جعفری ، مکعب های فلفل قرمز ، تخم مرغ های خرد شده ، هویج ، نمک ، پونه کوهی ، فلفل سیاه ، پاپریکا و فلفل تند را اضافه کنید و مخلوط را با یک قاشق چوبی بزرگ هم بزنید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
  • مخلوط برگر را چند دقیقه بگذارید تا صاف و کمی همگن شود.
  • مقداری از مخلوط برگر را برداشته و با دست فشار دهید. برای آزمایش امکان شکل گیری به شکل قرص ، و اگر مخلوط نرم و ترد است ، ترد را اضافه کنید.
  • یک ماهیتابه ضخیم یا ماهیتابه ای با کف ضخیم روی حرارت متوسط ​​قرار دهید ، آن را با کمی روغن ذرت آغشته کرده و بگذارید خوب داغ شود.
  • یک ابزار تشکیل همبرگر بیاورید و مقداری همبرگر در آن بریزید و آن را به آرامی فشار دهید تا یک دیسک یکنواخت شود.
  • شیرینی همبرگر را روی سینی بگذارید و چند دقیقه صبر کنید تا ته آن سفت شود و طلایی شود.
  • شیرینی های همبرگر را با استفاده از یک قاشق پهن از طرف دیگر برگردانید و چند دقیقه دیگر صبر کنید تا ته آن طلایی شود و همبرگرها پخته شوند.
  • همبرگر گیاهی را با بلغور با نصف نان همبرگر ، ورقه های کاهو ، حلقه های گوجه فرنگی ، حلقه های خیار و سس مایونز سرو کنید.

 

همبرگر مرغ کلاسیک

زمان آماده سازی پنج دقیقه
زمان پخت سه دقیقه
روش پختن کبابی با کوره برقی
به اندازه کافی برای چهار نفر

 

مواد تشکیل دهنده

  • یک پیاز متوسط ​​، به چهار قسمت برش دهید.
  • یک حبه سیر.
  • چهار قطعه بزرگ فیله مرغ.
  • ¼ فنجان جعفری خرد شده.
  • ¼ فنجان گشنیز خرد شده.
  • یک قاشق چای خوری پونه کوهی.
  • قاشق کوچک نمک.
  • نصف قاشق چایخوری ادویه مرغ .
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه.
  • دو تکه نان برگر ، به چهار قسمت تقسیم شده است.
  • یک چهارم قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی.
  • یک چهارم قاشق غذاخوری سس مایونز.
  • چهار تکه کاهو.
  • چهار ورقه گوجه فرنگی.

 

نحوه تهیه

  • یک چرخ گوشت بیاورید و سپس دیسک را با سوراخ های کوچک نصب کنید ، در حالی که یک بشقاب عمیق را زیر آسیاب قرار دهید.
  • مرغ ، پیاز ، سیر ، جعفری و گشنیز را بگذارید ، سپس چرخ گوشت را روشن کنید تا کوفته مرغ به دست آید.
  • پونه کوهی ، نمک ، ادویه مرغ و فلفل را اضافه کنید و مواد را با نوک انگشتان هم بزنید تا یک کوفتای منسجم به دست آید.
  • کوفتا را به صورت دیسک هایی با ضخامت کمی درآورده و روی یک ظرف جانبی قرار دهید.
  • قبل از استفاده ، گریل برقی را دو دقیقه گرم کنید.
  • قرار دادن مرغ برگر بتس در کوره، و صبر کنید برای چند دقیقه تا پایین بتس پخته شده است.
  • دیسک ها را با استفاده از یک قاشق فلزی پهن از طرف دیگر بچرخانید و چند دقیقه بگذارید تا مرغ کاملاً پخته شود.
  • شیرینی های برگر را روی نان همبرگر پخش کنید و روی آن را با کاهو ، گوجه فرنگی ، سس مایونز و سس کچاپ تزئین کنید .
  • همبرگر مرغ را با سیب زمینی سرخ کرده و سس بیشتر سرو کنید.

 

فیلم برگر خانگی

برای آشنایی بیشتر با طرز تهیه همبرگر خانگی ، ویدیو را تماشا کنید.

برچسب ها :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.